Wednesday, July 2, 2014

2. juuli

Äratus oli 7.00-7.15. Pilk aknasse, sööma, riidesse ja platsile. Sel korral varustasime end igasuguste ilmaolude vastu. Proov algas juba kell 9.00 koos taevas särava päikesega.






Ühel väljakul proov tehtud, kohe ruttu teisele väljakule, seekord siis juba suurele Kalevi staadionile.




Põhitantsudele järgnes poiste proov ja kohtumine tantsupeo "isadega". Esimesed emotsioonid koos suurte meestega tantsimisest olid väga positiivsed. "Isad" olid sõbralikud, toetavad ja õpetasid ning aitasid poisse kui vaja. Tüdrukud said samal ajal tribüünil päikest võtta ja mööda käsipuid nii kaua alla sõita, kuni nad juba teistele istujatele liiga tegema hakkasid ja õpetaja Aile mängu ära keelas.






Õhtul pidime veel korra harjutusväljakul proovi tegema, et tantsupeo algus ja lõpp valmis saaksid.



Kuna see oli ainuke päev, kus meil oli võimalik midagi muud teha ja näha, siis otsustasime sõita mere äärde. Bussijuht viis meid Pirita randa. Leppisime kokku, et keegi ujuma ei lähe, kuna vesi oli külm ning puhus tugev tuul, ent jalgupidi vees võis olla. Lugu lõppes sellega, et bussi tagasi minnes tuli kaks noormeest aluspesu väele võtta, sest tilkuvate dressipükstega ei saanud neid bussi lasta. Koolis selgus, et kuivama tuleb panna veel kolme poisi püksid. Õnneks läks kõik hästi ja keegi haigeks ei jäänud. Liiva aga koristasime nädala lõpuni.




Seejärel läks õpetaja Krista Vesiroosi tantsijatele ja õpetaja Ailile külla ning lapsed hakkasid katsetama erinevaid võimalusi hambapasta kasutamiseks. Samuti võisteldi madratsite tühjaks laskmises. Võitjaid ega kaotajaid ei olnud, aga pahandus tuli küll. Lugu lõppes sellega, et õpetaja Krista pidi pidama moraalijutluse ja kamandas kõik magama.



No comments:

Post a Comment