Monday, July 7, 2014

4. juuli

Pipi sünnipäev. Õpetajad äratasid sünnipäevalapse laulu ja kingitusega. Ka tüdrukutel olid kingitused ostetud. Peale tavapäraseid hommikutoimetusi panid tüdrukud selga rahvariideseelikud, poisid vestid ning ülejäänud riided viisime bussi, sest sel päeval ootas meid ees peaproov ning esimene etendus.

Päev algas kava läbimänguga, seejärel läksime bussi riideid vahetama. Bussis oli palav ning kitsas, kuid saime omadega valmis.

Kell 13.00 algas peaproov-etendus. Pealtvaatajateks olid enamasti laulupeolised.


Sellel pildil oleme veel puhtad ja triigitud. :)


Siin seisame etenduse lõpurivis ning ootame treppidele minekut.

Kahe etenduse vahel nägime palju vaeva, et ennast mitte ära määrida. Õppisime, kuidas istuda-astuda-kükitada nii, et riided puhtaks jääksid. Tüdrukud ostsid mureleid ning maiustasid nendega, mistõttu enne etendust olid meie esinemisriided kõige puhtama järgmisest järgmised. :)

Kell 18.00 pidi algama esimene etendus, mille algus (nagu ikka) hilines 15 minutit. Lapsed muutusid oodates rahutuks ning mõned olid juba väsinud. Neid virgutas mõte sellest, et äkki saavad nad presidendile tantsida. Samuti lootsid kõik, et TV-kaamera jõuab ka nende rühmani. Etendus lõppes 20.30.

Postimees märkas meid.

Olenemata pikast päevast jätkus mõnel noormehel veel jõudu duširuumis veemängusid korraldada. Kahjuks jõudsid veemängud duširuumist ka kuivatamisruumi, mis teistele ööbijatele ei meeldinud ja poistel tuli enda tagant koristada ning vabandada.

Teised mängisid samal ajal klassiruumis peitust, leides peidukohti nii madratsi peal kui all, kapis, kohvris, rahvariidekotis ning ka õpetaja magamiskotis.

No comments:

Post a Comment